dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, victorie în derby-ul cu Dinamo

21 aprilie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a câștigat derby-ul cu Dinamo București și a furnizat prima înfrângere campioanei României din acest sezon. Constănțenii s-au impus în turneul de la Cluj cu două goluri avans și așteaptă acum ultimul derby al campionatului, cu Potaissa Turda, în care se va decide ocupanta locului secund la finalul campionatului.

Dinamo București a început mai bine derby-ul etapei cu numărul 26 din Liga Națională și a condus pe tabelă în primele zece minute de joc. HC Dobrogea Sud a recuperat însă pas cu pas handicapul de goluri pentru a intra la cabine în avantaj, cu scorul de 14 la 11.

Actul secund a fost unul la fel de echilibrat, cu ambele formații mergând cap la cap pe toată durata reprizei. Din fericire pentru elevii lui Djordje Cirkovic, aceștia au reușit să își conserve avansul obținut la pauză și s-au impus în cele din urmă cu scorul de 24 la 22, administrând astfel prima înfrângere campioanei României în actualul sezon al Ligii Zimbrilor.

La finalul partidei, antrenorul constănțenilor a admis că această victorie nu schimbă cu nimic calculele în vârful clasamentului, ocupanta locului doi urmând a se stabili în urma meciului direct cu Potaissa Turda.

E clar, Dinamo e noua campioană și asta e clar. Nu e teoretic, dar e clar. Nimeni nu are șanse să ajungă astfel și nu e puțini. Noi am vrut mai mult astăzi trei puncte. Dar, poate nici pentru noi nu contează prea mult pentru că va fi oricum un meci decisiv pentru locul doi cu Turda, dar contează pentru orgoliu, să zicem”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

La nici 24 de ore de la victoria în fața lui Dinamo, HC Dobrogea Sud a mai bifat un succes miercuri după amiază, tot în cadrul turneului desfășurat la Cluj. Constănțenii au învins cu scorul de 24-22 pe Suceava, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 27.

În urma turneului din Ardeal, dar mai ales grație succesului în fața lui Dinamo, HC Dobrogea se întoarce la Constanța cu maximum de puncte, grație cărora se menține pe locul trei al clasamentului, la două lungimi în spatele celor de la Potaissa Turda, care au însă un meci în plus disputat. Ierarhia finală a ediției din acest an a Ligii Naționale la handbal masculin se va decide la începutul lunii mai, atunci când este programat la București ultimul turneu al sezonului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233