dobroge.tv

Live

Obiectiv îndeplinit pentru HC Dobrogea Sud

22 aprilie 2021
Publicitate

Efortul depus în derby-ul cu Dinamo și-a spus din plin amprenta asupra evoluției celor de la HC Dobrogea Sud în ultimul meci al turneului de la Cluj. Constănțenii au învins greu pe CSU Suceava, la un singur gol diferență, însă au revenit la Constanța cu obiectivul îndeplinit.

HC Dobrogea Sud este de departe performera penultimului turneu din Liga Națională de handbal masculin. Formația constănțeană a furnizat prima înfrângere liderului și campioanei României, Dinamo București, și menține suspansul în lupta pentru locul doi al clasamentului.

Constănțenii au revenit de la Cluj cu obiectivul îndeplinit, acela de a obține maximum de puncte din cele trei partide programate în Ardeal.

Ultimul succes a fost unul la fel de istovitor, obținut miercuri la doar un gol diferență, deși adversarul a fost unul din a doua jumătate a clasamentului. Efortul depus în primele două meciuri a influențat însă exprimarea în teren a constănțenilor.

Am știut că după un meci derby am avut doar 16 ore și am avut frică de acest meci. Se vede oboseala mare. Am jucat cu cel mai bun marcator, Vitali. Acum contează doar trei puncte și am terminat asta cu turneul, cu nouă puncte și am făcut ce trebuie. Mergem mai departe”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud.

După un meci extrem de dificil, disputat cu Dinamo, vine un meci cu o echipă care aleargă foarte bine, ține un ritm constant 60 de minute. Și asta s-a văzut, că ne-au pus mari probleme, ne-am chinuit până în ultima fază, până la urmă. Ne bucurăm că am terminat acest turneu cu trei victorii din trei, asta ne-am propus. Deși multă lume nu ne dădea nicio șansă cu Dinamo probabil, am produs o surpriză. Și acum merităm o scurtă vacanță, după care ne apucăm la ultimul turneu, unde avem finala Campionatului pentru noi, cu Turda”, a declarat Daniel Susanu, HC Dobrogea Sud.

Pentru HC Dobrogea Sud urmează aproximativ două săptămâni de pauză, după care urmează ultimul turneu al campionatului, care se va desfășura la București. În cadrul acestuia, constănțenii au programată și confruntarea decisivă pentru locul secund în Liga Zimbrilor, contra celor de la Potaissa Turda.

Cele două formații sunt despărțite de doar două puncte în clasament, însă constănțenii, chiar dacă se află pe trei, au un meci mai puțin disputat față de contracandidații lor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233