dobroge.tv

Live

Bronz european pentru luptele constănțene

26 aprilie 2021
Publicitate

Performanță remarcabilă pentru sportul constănțean reușită în weekend de Răzvan Arnăut. Legitimat la CS Farul, tânărul sportiv a obținut medalia de bronz la Campionatele Europene de lupte ce au avut loc la Varșovia, reușind astfel cea mai importantă clasare din cariera sa.

Răzvan Arnăut, sportiv legitimat la CS Farul Constanța, a cucerit duminică, la Campionatele Europene de lupte de la Varşovia, medalia de bronz la categoria 60 kg, stilul greco-romane. Tânărul luptător constănțean l-a învins în meciul decisiv pe polonezul Grzegorz Kunkel.

Arnăut trecuse, sâmbătă, în calificări, de estonianul Helary Maegisalu, în sferturi l-a învins pe armeanul Ghevorg Garibian, dar a pierdut semifinala cu rusul Serghei Emelin. Arnăut este medaliat cu argint, la categoria 60 kg, la Campionatul European Sub 23 de ani din 2019, de la Novi Sad, a ocupat locul 5 la Jocurile Europei în același an și aceeași poziție la Campionatul Mondial de Juniori.

Tot în 2019, la Campionatul Mondial de Seniori de la Nur-Sultan, Răzvan Arnăut a fost la un pas de calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El va încerca să obțină bilete pentru Japonia la începutul lunii viitoare, atunci când este programat turneul preolimpic mondial de la Sofia, între 6 și 9 mai.

Din delegația României care a concurat la Campionatele Europene de lupte de la Varşovia, printre cei 13 sportivi s-a aflat și Andreea Ana, care este formată la Mangalia, iar în prezent este legitimată la CSA Steaua Bucureşti.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233