dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța, fără pași greșiți

26 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul a spart gheața în runda trecută și a bifat primul succes în play-out-ul Ligii Întâi. Constănțenii încheie în această seară runda cu numărul trei din această fază pe terenul celor de la FC Voluntari, iar o victorie i-ar scoate pentru moment din zona fierbinte a clasamentului.

FC Viitorul a câștigat o finală din cele nouă programate în play-out Ligii Întâi și acum își face calculele pentru cea de a doua. Constănțenii joacă în această seară în Ilfov, contra celor de la FC Voluntari, iar un succes i-ar scoate pentru moment de pe locurile care duc la barajul pentru evitarea retrogradării.

Presiunea este însă mare pe umerii elevilor lui Cătălin Anghel, care nu își mai permit pași greșiți după acest debut de an, în care au ratat toate obiectivele și au ajuns pentru ultimele formații din Liga Întâi.

Este o presiune pentru că este un Campionat în care se joacă o singură manșă și cred eu că toate echipele care sunt în play-out sunt angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării. Așa că, fiecare își vinde scump pielea și trebuie să fim foarte atenți la tot ce înseamnă detalie, pentru că eu cred că acolo se pot câștiga meciurile”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

În ceea ce privește adversarul din această seară, antrenorul constănțenilor se așteaptă la un meci foarte greu, mai ales că nici ilfovenii nu au o situație mai bună în clasamentul play-out-ului.

Așa cum am vorbit încă de la început, toate etapele sunt finale pentru noi. Întâlnim o echipa care, zic eu, că este în formă. Care are în ultimele șase meciuri trei victorii, două egaluri și o singură înfrângere. O echipă foarte bine organizată, puternică și cu multă experiență. Trebuie să avem un ritm de joc extrem de bun. Și, bineînțeles, să ne creăm ocazii pentru a putea să ne apropiem cele trei puncte”, a mai declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Înaintea partidei din această seară, care încheie practic etapa cu numărul trei a play-out-ului, FC Voluntari era pe 12, cu 20 de puncte, în timp ce constănțenii se află o poziție mai jos, pe loc de baraj, la doar o lungime distanță.

FC Voluntari – FC Viitorul se dispută în această seară cu începere de la ora 20.30 pe arena Anghel Iordănescu din Voluntari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233