dobroge.tv

Live

Încă o înfrângere pentru Viitorul

27 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul are viață grea în play-out Ligii Întâi. Constănțenii au cedat aseară la limită contra celor de la FC Voluntari și au revenit pe loc de baraj în clasamentul campionatului.

FC Viitorul a început în ofensivă partida de pe Arena Anghel Iordănescu din Voluntari iar Tsoumou a fost cel mai periculos om al lui Cătălin Anghel. Atacantul congolez al constănțenilor a cerut lovitură de la 11 metri în startul meciului, pentru ca a apoi să îl pună la încercare pe Rîmniceanu cu un șut din marginea careului.

Replica ilfovenilor a fost un promptă și au reușit să deschidă scorul la singurul șut pe poartă din prima repriză. Betancor a dejucat pasul la offside al Viitorului și făcut 1-0 pentru FC Voluntari. Atacantul spaniol a fost aproape de dublă în minutul 56, însă Cojocaru a respins in extremis.

Până la final nu s-a mai produs nimic notabil în teren, astfel că victoria a revenit ilfovenilor, care se distanțează pentru moment de zona fierbinte a clasamentului, în timp ce Viitorul a revenit pe loc de baraj.

Nu cred că adversarul ne-a creat mari probleme în seara asta. Din păcate, ne facem noi singuri probleme. Din păcate, lăsând la o parte ce-a făcut adversarul, noi nu am putut să rezolvăm problema din ultimii 30 de metri și nu ne-am creat ocazii, așa cum ne dorim. Trebuie totuși să ne gândim la următorul meci, trebuie să lăsăm totul în urmă pentru că este foarte aproape meciul următor și cred eu că acolo trebuie să ne strângem și să câștigăm meciul”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

În urma acestui rezultat, FC Viitorul a coborât o poziție în clasament, pe locul 13, fiind la două lungimi de primul loc dinafara zone roșii a clasamentului.

De la Voluntari, constănțenii au plecat direct spre Moldova, acolo unde vor juca joi contra celor de la Politehnica Iași, formația de pe ultimul loc în play-out-ul Ligii Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233