dobroge.tv

Live

Viitorul amenință cu neprezentarea

27 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul amenință că nu se va prezenta la un meci din Liga Întâi. Chiar înaintea partidei de luni seară, contra lui FC Voluntari, oficialii constănțeni au transmis un comunicat prin care critică modul în care s-au făcut programările în play-out-ul Ligii Întâi. Conform calendarului, constănțenii au de jucat nu mai puțin de patru meciuri în decurs de zece zile, dintre care trei în deplasare.

Amenințați cu retrogradarea din cauza lipsei rezultatelor, oficialii lui FC Viitorul acuză Liga Profesionistă de Fotbal că nu oferă tuturor echipelor șanse egale în lupta din campionat. Constănțenii critică modul în care s-au făcut programările etapelor din perioada următoare, formația de pe litoral fiind singura nevoită să joace patru meciuri în decurs de zece zile, din care trei în deplasare.

În opinia celor de la Viitorul, nu este prima dată când aceste programări dezavantajează evident formația constănțeană, fără a se ține cont de timpul necesar refacerii fizice a jucătorilor înainte și după fiecare meci, dar și de distanțele foarte lungi în condițiile infrastructurii din România și de costurile ce implică aceste deplasări succesive într-un timp extrem de scurt.

Este clar că nu suntem din punctul acesta de vedere avantajați însă, nu avem ce face, trebuie să mergem să jucăm. Și așa cum vă spuneam, trebuie să câștigăm la Iași”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Mai mult decât atât, în încheierea comunicatului, conducătorii constănțeni afirmă că prin aceste programări se avantajează și dezavantajează în același timp unele formații, astfel că deținătorii de drepturi TV se implică practic în ierarhia clasamentului Ligii 1.

În aceste condiții, trupa de pe litoral i-a atenționat pe toți cei implicați în luarea acestor decizii că în cazul în care partida cu FC Hermannstadt nu va fi reprogramată, FC Viitorul nu se va putea prezenta la una din următoarele meciuri din Liga Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233