dobroge.tv

Live

Simona Halep și-a aflat adversara de la Madrid

28 aprilie 2021
Publicitate

Simona Halep este gata să înceapă cursa pentru câștigarea unui nou trofeu la Turneul de la Madrid. Constănțeanca și-a aflat adversara pe care o va întâlni în turul inaugural a competiției din capitala Spaniei, ce va debuta la începutul săptămânii viitoare.

Dublă câștigătoare pe zgura de la Madrid, în 2016 și 2017, Simona Halep revine în capitala Spaniei cu gândul la un nou trofeu. Constănțeanca a fost aproape de al treilea titlul la turneul patronat de Ion Țiriac chiar la ultima ediție, însă a pierdut finala disputată în 2019 în fața olandezei Kiki Bertens.

Conform tragerii la sorți, în primul tur al ediției din acest an Simona Halep o va întâlni pe jucătoarea din Spania, Sara Sorribes Tormo, care a primit un wild card din partea organizatorilor.

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, anul trecut la Roland Garros, când constănțeanca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-0. În cazul în care va reuși să treacă de Sorribes Tormo, Halep ar putea da în sferturile competiției pentru o altă româncă.

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 58 în ierarhia mondială, a fost repartizată pe aceeași parte de tablou cu Simona Halep, astfel că cele două s-ar putea duela pentru un loc în careul de ași.

Cîrstea, care vine după titlul cucerit la Istanbul la sfârșitul săptămânii trecute, o va înfrunta în primul tur în capitala Spaniei pe americanca Jessica Pegula, locul 33 în clasamentul WTA.

Cîrstea şi Pegula s-au mai întâlnit de două ori până în prezent, scorul fiind egal, 1-1.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233