dobroge.tv

Live

Phoenix joacă la Târgoviște pentru locul 5

28 aprilie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep și-a aflat aseară adversara din duelul pentru locurile 5-6 ale Ligii Naționale la baschet feminin. Constănțencele vor întâlni pe CSM Târgoviște, după ce formația dâmbovițeană s-a impus în meciul decisiv în fața celor de la Agronomia București, la capătul unei partide care a avut nevoie de prelungiri.

Dramatismul a fost la el acasă în partida decisivă dintre Agronomia București și CSM Târgoviște pentru desemnarea echipei care va evolua contra celor de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța în play-off-ul pentru locurile 5-6 în Liga Națională de baschet feminin.

Cum săptămâna trecută partidele jucate la Târgoviște au fost împărțite între cele două formații, a fost nevoie de disputarea meciului decisiv, de data aceasta la București. Echilibrul s-a păstrat inclusiv la finalul celor patru sferturi jucate marți seară, tabela indicând egalitate, scor 53 la 53, astfel că s-a trecut la prelungiri pentru a se stabili câștigătoarea și totodată formația calificată în lupta pentru locurile de clasament.

Plusul de experiență și pregătirea fizică au înclinat balanța în favoarea celor de la CSM Târgoviște, care și-au adjudecat repriza de prelungiri cu scorul 15 la 8 și au obținut astfel victoria mult așteptată.

Din păcate pentru Phoenix CSU Simona Halep, calificarea formației dâmbovițene în play-off-ul pentru locurile 5 și 6 înseamnă că va disputa două partide în deplasare, la Târgoviște, și, în caz de nevoie, la Constanța va avea loc doar meciul decisiv.

Potrivit Federației Române de Baschet, meciurile sunt programate să aibă loc pe 5 și 6 mai la Târgoviște, urmând ca disputa de la Constanța să se desfășoare pe 9 mai. Municipal Târgoviște și Phoenix CSU Simona Halep s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon, fiecare dintre formații reușind să se impună pe propriul teren.

Ascendentul moral este însă de partea constănțencelor care au câștigat în urmă cu o lună și jumătate confruntarea din Sala Sporturilor, cu scorul de 76 la 68.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233