dobroge.tv

Live

Viitorul caută victoria la Iași

28 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Constănțenii joacă mâine după amiază la Iași, contra ultimei clasate, Politehnica, iar victoria este singura variantă pentru a nu se distanța de locurile care asigură menținerea în Liga Întâi.

Cu doar trei puncte obținute în cele trei partide disputate în play-out-ul Ligii Întâi și ajunsă pe loc de baraj, FC Viitorul este obligată să joace numai la victorie în cele șase meciuri rămase de disputat.

Constănțenii au avut la dispoziție mai puțin de trei zile pentru a se reface după înfrângerea suferită la Voluntari, pentru că joi după amiază joacă la Iași, contra Politehnicii, formație aflată pe ultima poziție a clasamentului. De partea cealaltă, nici moldovenii nu au moral mai bun.

Pe lângă poziția din clasament, formația lui Nicolo Napoli se confruntă și cu numeroase probleme interne care s-au soldat la finele săptămânii trecute cu excluderi din lot.

Înaintea acestei dispute, FC Viitorul se afla pe locul 13 al clasamentului, care duce la barajul pentru menținerea în Liga Întâi, și la patru lungimi distanță de FC Voluntari. De partea cealaltă, formația moldoveană ocupă ultima poziție, cu 14 puncte.

Politehnica Iași – FC Viitorul Constanța, partidă contând pentru etapa a patra a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, se joacă joi după-amiază, cu începere de la ora 14.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233