dobroge.tv

Live

Derby de tradiție la Constanța

30 aprilie 2021
Publicitate

FC Farul și Universitatea Cluj, două dintre echipele de tradiție din Liga a doua, își dispută mâine un nou episod. Scăpate de emoțiile retrogradării, cele două vor fi adversare pe stadionul Gheorghe Hagi din Constanța, într-o partidă contând pentru etapa a șasea a play-out-ului. Miza este prima poziție a clasamentului grupei A de retrogradare la finalul campionatului.

FC Farul este aproape de a face un pas important spre a-și asigura prima poziție a Grupei A de retrogradare la finalul acestei ediții de campionat. Constănțenii au derby în sâmbăta mare, chiar pe teren propriu, contra Universității Cluj.

Un meci important pentru ambele formații, mai ales în condițiile în care disputa lor din sezonul regular a fost tranșată la Comisia de disciplină și nu pe terenul de fotbal, așa cum și-ar fi dorit ardelenii.

Întâlnim un adversar foarte bun. Noi sperăm să încheiem sezonul cu un rezultat pozitiv. Sperăm să reușim să facem acest lucru, pentru că ar fi un lucru extraordinar să terminăm pe primul loc în play-out. Dar, cu un rezultat bun și un joc prost nu putem trage prea multe concluzii, ci trebuie să avem un joc bun, fiind fără presiune. Și noi, și Cluj suntem salvați matematic și nu există niciun fel de presiune pentru jucătorii mei din punctul meu de vedere. Trebuie să muncim, să jucăm bine, pentru că este un moment de reorganizare pentru sezonul viitor și fiecare jucător trebuie să dea maximum”, a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

Din păcate pentru noi, suntem în play-out. Ne propusesem altceva, probabil la fel ca U Cluj, dar ne întâlnim într-un meci care nu mai contează foarte mult. Noi trebuie să tratăm serios și acest meci și să ne impunem, să luăm cele trei puncte pentru a ne detașa pe primul loc”, a declarat Vlad Rusu, FC Farul Constanța.

Înaintea partidei de sâmbătă, FC Farul se afla pe primul loc al clasamentului Grupei A de retrogradare a Ligii a doua, cu 39 de puncte. De partea cealaltă, Universitatea Cluj se afla pe doi, cu 36 de puncte.

FC Farul Constanța – Universitatea Cluj, contând pentru etapa a șasea a play-out-ului, se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 12.30, pe stadionul „Gheorghe Hagi”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233