dobroge.tv

Live

Victoria care aduce liniștea

30 aprilie 2021
Publicitate

FC Viitorul a primit o gură mare de oxigen după victoria de ieri, împotriva Politehnicii Iași. Constănțenii se mențin la un singur punct de locurile din afara zonei roșii a clasamentului iar Cătălin Anghel speră ca cele trei goluri marcate să le fi readus elevilor săi apetitul ofensiv.

FC Viitorul trăiește periculos finalul acestui sezon în Liga Întâi. Fosta campioană a României își face calcule de la un meci la altul pentru ieșirea din zona fierbinte a clasamentului Ligii Întâi.

Ultimul succes obținut în play-out-ul campionatului, obținut joi la Iași, în fața Politehnicii, a venit ca un uriaș balon de oxigen pentru elevii lui Cătălin Anghel.

Așa este, sunt trei puncte extrem de importante. Fiecare meci, așa cum se tot vorbește, este ca o finală pentru noi. Știam că vom avea un meci greu pentru că și Iașiul e într-o poziție în care trebuie să atace, trebuie să forțeze lucrurile, așa cum eram și noi. Mă bucur în primul rând că am marcat trei goluri, mă bucur că am luat cele trei puncte, însă trebuie să fim foarte atenți, să ne refacem, pentru că este același lucru. Următorul meci trebuie să-l câștigăm. Și așa mai departe”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Constănțenii speră ca după această victorie categorică să fi rezolvat și criza din compartimentul ofensiv, în condițiile în care formația de pe litoral avea doar patru goluri înscrise în ultimele zece partide disputate în Liga Întâi.

Sunt foarte mulțumit pentru că asta era una dintre problemele noastre, pentru că nu reușeam să înscriem sau să înscriem mai multe goluri. Sper ca acesta să fie un punct de plecare într-un deblocaj al nostru și a unei noi victorii în meciul următor”, a mai declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Constănțenii nu au însă deloc timp pentru a se bucura de această victorie. Duminică dispută un nou meci important în campionat, pe teren propriu, contra lui Dinamo București, o altă formație amenințată cu retrogradarea la finalul acestui sezon.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233