dobroge.tv

Live

Ianis Zicu își anunță plecarea de la Farul Constanța: „Sper ca oamenii care o să vină de la anul să facă mai mult decât am reușit noi”

Ianis Zicu își anunță plecarea de la Farul Constanța: „Sper ca oamenii care o să vină de la anul să facă mai mult decât am reușit noi”
01 mai 2021
Redactia DTV
Publicitate

După înfrângerea suferită în această dimineață contra Universitatea Cluj, cu scorul de 3-1, Ianis Zicu a decis să plece de la conducerea FC Farul Constanța, după doi ani. Acesta a recunoscut că elevii săi au făcut o primă repriză mult sub așteptări.

Un meci cu două reprize total diferite. O primă repriză în care le-am dat șansa, prin greșeli individuale, tehnice și de poziționare, să aibă oportunități să marcheze și au și marcat. O a doua repriză mai bună, am intrat repede în joc, am avut și posibilitatea să egalăm. Din păcate, aceasta este realitatea”, a declarat Ianis Zicu.

Acesta a recunoscut că după prima repriză ar fi schimbat de pe teren majoritatea jucătorilor, nefiind mulțumit de prestația lor pe teren. De asemenea, Ianis Zicu recunoaște că ar fi vrut să renunțe la funcția de antrenor al echipei constănțene încă de la accederea în play-off, însă a continuat pentru că era normal să fie „cel care rămâne primul și ajută echipa să se salveze matematic de la retrogradare”

Se termină un ciclu, sper ca oamenii care o să vină de la anul, jucători și antrenori, să facă mai mult decât am reușit noi, pentru că Farul trebuie să fie din nou în prima ligă. Din vară, lucrurile se termină, contractul meu expiră la 30 iunie. Cei din conducere m-au făcut să mă răzgândesc după ce s-a ratat obiectivul, calificarea în play-off, și mi-au spus să continui. Am zis să rămân, că așa este corect, dar acum, cred că, pentru toată lumea, este momentul ca după doi ani de zile, să existe o altă oportunitate pentru că, până la urmă, nu putem să rămân într-un loc pentru o perioadă lungă de timp”, a mai declarat Ianis Zicu.

Acesta a menționat că nu este deloc dezamăgit și că apreciază tot ce au reușit jucătorii să facă în această perioadă.

Am muncit cu suflet și pasiune și tot timpul voi fi recunoscător și, nu se știe niciodată, dacă peste câțiva ani vom putea să lucrăm din nou împreună și se va ivi această oportunitate, sunt deschis oricând, cu siguranță. Este clubul la care am crescut ca junior, clubul la care am început meseria de antrenor și, cu siguranță, lucrurile nu sunt întâmplătoare în viață. Sunt pentru că ne este scris și avem destinul nostru”, a conchis Ianis Zicu.

FC Farul se află pe locul al doilea al clasamentului Ligii a Doua, cu 39 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus, fiind diferențiate de golaveraj.


Sursă foto: Farul Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233