Live

Phoenix luptă pentru locul 5

Phoenix CSU Simona Halep începe mâine seria celor mai importante meciuri din acest sezon al Ligii Naționale. Constănțencele joacă la Târgoviște pentru cea mai bună clasare din istorie a clubului constănțean și a baschetului feminin de la malul mării.

După un sezon epuizant, Phoenix CSU Simona Halep se pregătește acum de finalul campionatului în Liga Națională de baschet feminin. Constănțencele mai au cel puțin două meciuri de disputat în play-off-ul pentru locurile 5-6 ale clasamentului, la finalul cărora speră să scrie o pagină importantă din istoria baschetului feminin de la malul mării.

 Dacă vor învinge pe CSM Târgoviște în două din cele trei meciuri programate în această fază, elevele lui Miroslav Popov vor termina pe locul 5 al clasamentului, ceea ce ar echivala cu cea mai bună performanță pentru Phoenix.

 În confruntările din sezonul regulat, cele două formații au profitat de avantajul terenul propriu și și-au trecut în cont câte o victorie. Ascendentul moral este însă de partea constănțencelor, care s-au impus în urmă cu două luni. Victoria de atunci este una cu atât mai importantă cu cât ea a fost obținută cu o echipă schimbată din temelii, începând cu banca tehnică.

Potrivit calendarului stabilit de Federația Română de Baschet, primele două partide din play-off-ul pentru locurile 5-6 ale clasamentului final sunt programate în deplasare, miercuri și joi, cu începere de la ora 17, pe terenul celor de la CSM Târgoviște.

În caz de egalitate, meciul decisiv se va juca în Sala Sporturilor din Constanța pe 9 mai.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233