Live

Viitorul, condamnată să câștige la Sibiu

FC Viitorul tremură serios pentru menținerea în Liga Întâi. Constănțenii au fost învinși duminică de Dinamo, chiar la Ovidiu, și acum riscă să piardă și locul de baraj. Formația de la malul mării înâlnește mâine, la Sibiu, penultima clasată în Liga Întâi, FC Hermannstadt.

După trei înfrângeri suferite în play-out-ul Ligii Întâi, FC Viitorul nu își mai permite nici un pas greșit dacă nu vrea să piardă și locul de baraj pe care se află acum. 

Ultimul eșec, suferit contra lui Dinamo pe teren propriu, a ascuțit lupta în zona fierbinte a clasamentului, acolo unde nu mai puțin de opt formații se luptă pentru salvarea de retrogradare. Constănțenii pot scăpa în mare măsură de retrogradarea directă dacă vor obține un rezultat pozitiv miercuri, la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a șasea a play-out-ului Ligii Întâi.

Înaintea confruntării de miercuri, FC Viitorul se află pe locul 13, cu 22 de puncte, la o lungime în spatele celor de la FC Voluntari, prima echipa în afara zonei ce duce în Liga a doua. 

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe 15, cu 19 puncte, și un eventual eșec le-ar reduce și mai mult șansele la a prinde măcar un loc de baraj pentru menținerea în Liga Întâi. FC Hermannstadt-FC Viitorul, contând pentru etapa a șasea a play-out-ului, se joacă miercuri, la Sibiu, cu începere de la ora 14 și 15 minute.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233