dobroge.tv

Live

Viitorul, condamnată să câștige la Sibiu

04 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul tremură serios pentru menținerea în Liga Întâi. Constănțenii au fost învinși duminică de Dinamo, chiar la Ovidiu, și acum riscă să piardă și locul de baraj. Formația de la malul mării înâlnește mâine, la Sibiu, penultima clasată în Liga Întâi, FC Hermannstadt.

După trei înfrângeri suferite în play-out-ul Ligii Întâi, FC Viitorul nu își mai permite nici un pas greșit dacă nu vrea să piardă și locul de baraj pe care se află acum. 

Ultimul eșec, suferit contra lui Dinamo pe teren propriu, a ascuțit lupta în zona fierbinte a clasamentului, acolo unde nu mai puțin de opt formații se luptă pentru salvarea de retrogradare. Constănțenii pot scăpa în mare măsură de retrogradarea directă dacă vor obține un rezultat pozitiv miercuri, la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a șasea a play-out-ului Ligii Întâi.

Înaintea confruntării de miercuri, FC Viitorul se află pe locul 13, cu 22 de puncte, la o lungime în spatele celor de la FC Voluntari, prima echipa în afara zonei ce duce în Liga a doua. 

De partea cealaltă, FC Hermannstadt este pe 15, cu 19 puncte, și un eventual eșec le-ar reduce și mai mult șansele la a prinde măcar un loc de baraj pentru menținerea în Liga Întâi. FC Hermannstadt-FC Viitorul, contând pentru etapa a șasea a play-out-ului, se joacă miercuri, la Sibiu, cu începere de la ora 14 și 15 minute.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233