dobroge.tv

Live

Simona Halep, învinsă în optimi la Madrid

05 mai 2021
Publicitate

Dublă câștigătoare la Madrid, Simona Halep a părăsit ieri competiția din capitala Spaniei încă din faza optimilor de finală. Constănțeanca, a treia jucătoare a lumii, a fost învinsă de belgianca Elise Mertens după mai bine de două ore și jumătate.

Simona Halep, dublă câștigătoare a turneului de la Madrid, a fost eliminată marți seară din competiție de belgianca Elise Mertens, încă din faza optimilor de finală, la capătul unei partide care s-a întins pe durata a doua oră și 36 de minute.

Constănțeanca, a treia jucătoare a lumii și totodată a treia favorită pe zgura din capitala Spaniei, a început bine meciul și și-a trecut în cont setul de debut cu scorul de 6-4.

Din păcate pentru Halep, greșelile neforțate și-au făcut apariția în jocul ei și Mertens a profitat din plin, egalând situația la general după 7-5 în parțialul secund.

În decisiv, belgianca a dovedit din nou mai multă stăpânire de sine și a închis meciul cu același scor, 7-5, obținând astfel calificarea în sferturile de finală ale turneului dni capitala Spaniei.

După eliminarea de la Madrid, pentru Halep urmează turneul WTA de la Roma, unde în 2020 a reușit să devină campioană. Turneul din capitala Italiei va avea loc în perioada 10 - 16 mai.

După participarea la Roma, Halep va lua o scurtă pauză până pe 30 mai, când va începe Roland Garros. Al doilea turneu de mare șlem al anului, French Open, se desfășoară în perioada 30 mai - 13 iunie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233