Live

Simona Halep, învinsă în optimi la Madrid

Dublă câștigătoare la Madrid, Simona Halep a părăsit ieri competiția din capitala Spaniei încă din faza optimilor de finală. Constănțeanca, a treia jucătoare a lumii, a fost învinsă de belgianca Elise Mertens după mai bine de două ore și jumătate.

Simona Halep, dublă câștigătoare a turneului de la Madrid, a fost eliminată marți seară din competiție de belgianca Elise Mertens, încă din faza optimilor de finală, la capătul unei partide care s-a întins pe durata a doua oră și 36 de minute.

Constănțeanca, a treia jucătoare a lumii și totodată a treia favorită pe zgura din capitala Spaniei, a început bine meciul și și-a trecut în cont setul de debut cu scorul de 6-4.

Din păcate pentru Halep, greșelile neforțate și-au făcut apariția în jocul ei și Mertens a profitat din plin, egalând situația la general după 7-5 în parțialul secund.

În decisiv, belgianca a dovedit din nou mai multă stăpânire de sine și a închis meciul cu același scor, 7-5, obținând astfel calificarea în sferturile de finală ale turneului dni capitala Spaniei.

După eliminarea de la Madrid, pentru Halep urmează turneul WTA de la Roma, unde în 2020 a reușit să devină campioană. Turneul din capitala Italiei va avea loc în perioada 10 - 16 mai.

După participarea la Roma, Halep va lua o scurtă pauză până pe 30 mai, când va începe Roland Garros. Al doilea turneu de mare șlem al anului, French Open, se desfășoară în perioada 30 mai - 13 iunie.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233