dobroge.tv

Live

Viitorul, doar remiză la Sibiu

05 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul a scos doar o remiză la Sibiu, contra lui FC Hermannstadt. Constănțenii au încheiat la egalitate, scor 0-0, un meci sărac în ocazii de poartă. Mai mult decât atât, Viitorul a terminat partida în inferioritate numerică după ce Benzar a luat două cartonașe galbene în decurs de doar trei minute în finalul meciului.

Viitorul a intrat în teren decisă să bifeze un nou succes în Liga Întâi. Tsoumou și Benzar au amenințat poarta lui FC Hemrannstadt cu șuturi de la distanță, însă fără a pune în real pericol buturile apărate de Cristiano. O dată cu scurgerea timpului gazdele au echilibrat jocul din teren, astfel că ambele formații s-au anihilat reciproc.

Debutul actului secund le-a aparținut sibienilor, care l-au pus la încercare pe Cojocaru tot cu șuturi de la distanță, însă portarul Viitorului s-a opus golului. Finalul de meci s-a încins subit după o intervenție dură a lui Romario Pires asupra lui Benzar și ambii fotbaliști au primit cartonașul galben.

Jucătorul constănțenilor nu și-a putut stăpâni însă nervii și a fost eliminat după alte două minute pentru cumul de cartonașe. S-a terminat în cele din urmă 0-0, scor care nu ajută nici una dintre echipe.

Orice punct este important și vă dați seama că jucând împotriva unei contracandidate este bun. Însă, cred eu că avem nevoie în continuare să câștigăm meciurile ca să putem să ne salvăm de la retrogradare”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul.

În urma acestei remize, FC Viitorul a ajuns la 23 de puncte și a depășit cel puțin pentru moment pe FC Voluntari în clasamentului play-out-ului Ligii Întâi.

În runda următoare, constănțenii vor întâlni duminică, pe teren propriu, pe FC Argeș.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233