dobroge.tv

Live

Derby pentru locul doi

07 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a intrat în linie dreaptă cu pregătirea celui mai important meci din acest sezon. Constănțenii joaca sâmbătă, la București, derby-ul cu Potaissa Turda, miza fiind locul doi la finalul campionatului.

După o vacanță destul de scurtă prilejuită de sărbătorile pascale, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au revenit la începutul acestei săptămâni în sala de antrenament pentru a pregăti în cele mai mici detalii cel mai important meci al sezonului. 

Formația constănțeană joacă sâmbătă dimineață, în cadrul ultimului turneu al acestei ediții de campionat, derby-ul cu Potaissa Turda, miza partidei fiind locul doi al clasamentului. 

La prima ședință de pregătire au participat și internaționalii Ionuț Iancu și Ciprian Șandru, care au jucat duminică în Muntenegru, pentru naționala României, în campania de calificare la Campionatul European. De asemenea, Dani Vasile, prezent și el la acțiunea tricolorilor, s-a antrenat separat în urma accidentării suferite la lot. 

Constănțenii au programat pentru vineri dimineață un ultim antrenament după care vor pleca spre București, acolo unde se desfășoară turneul. Pe lângă disputa cu Potaissa Turda, elevii pregătiți de Djordje Cirkovici mai au programate două partide, cu CSM Vaslui și HC Buzău, pentru luni, respectiv marți. 

Înaintea turneului de la București, HC Dobrogea Sud se află pe locul trei al clasamentului Ligii Naționale, cu 63 de puncte, la două lungimi în spatele celor de la Potaissa Turda, însă și cu un meci mai puțin disputat. HC Dobrogea Sud – Potaissa Turda, contând pentru etapa cu numărul 28 a campionatului, se joacă sâmbătă dimineață, în Sala Rapid din București, cu începere de la ora 11.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233