dobroge.tv

Live

Meci crucial pentru Viitorul, la Ovidiu

07 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul a rezistat doar două ore deasupra zonei fierbinți a clasamentului Ligii Întâi. Chiar dacă au obținut un punct din confruntarea cu FC Hermannstadt, victoria lui Dinamo în fața Politehnicii Iași i-a readus pe constănțeni pe locurile care duc la baraj. În aceste condiții, partida contra lui FC Argeș, de duminică, trebuie să i aducă formației de pe litoral cel puțin un punct pentru a nu-și înrăutăți situația din clasament.

După ce a ratat ocazia de a obține puncte prețioase din confruntările cu Dinamo și FC Hermannstadt, formații care erau cotate cu șansa a doua la victorie, FC Viitorul se pregătește deja pentru partida următoare, împotriva celor de la FC Argeș. 

Confruntarea cu formația din Trivale îi găsește pe constănțeni într-o postură foarte delicată, aceștia fiind obligați să obțină duminică cel puțin un punct pentru a nu pierde contactul cu formațiile aflate deasupra zonei fierbinți a clasamentului.

 În momentul de față, Viitorul se află la o lungime în spatele lui Dinamo București și Astra Giurgiu, primele echipe aflate deasupra liniei care separă locurile care duc în Liga a doua. 

Misiunea elevilor lui Cătălin Anghel se anunță însă una foarte dificilă, mai ales în condițiile în care FC Argeș este una dintre formațiile în formă ale play-out-ului și împotriva căreia n-au obținut decât o rezimă în confruntările din sezonul regulat.

Înaintea partidei cu FC Argeș, care este programată duminică pe arena centrală a Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Ovidiu, FC Viitorul are 23 de puncte și se află pe loc de baraj de menținerea în Liga Întâi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233