dobroge.tv

Live

Farul încheie sezonul la Târgu Jiu

07 mai 2021
Publicitate

FC Farul încheie mâine actuala ediție a Ligii a doua la fotbal. Constănțenii joacă pe terenul celor de la Pandurii Lignitu Târgu Jiu o partidă a cărei singură miză poziția onorifică de câștigătoare a grupei de retrogradare. Confruntarea contra gorjenilor poate fi totodată și ultima pentru Ianis Zicu, antrenorul anunțând că intenționează să părăsească pe Farul la finalul campionatului.

FC Farul se pregătește să pună punct unui nou sezon în Liga a doua. Rămasă fără obiectiv după ratarea calificării în play-off-ul Ligii a doua, formația de pe litoral și-a propus să termine măcar pe prima poziție a grupei de retrogradare.

Din păcate ultima confruntare de pe teren propriu, pierdută în fața Universității Cluj, a făcut ca în ultima rundă primele trei formații să se afle la egalitate de puncte, 39. Printre acestea se numără și FC Farul, care este defansată chiar de formația din Ardeal. Pentru a mai spera totuși la primul loc al clasamentului la finalul sezonului, constănțenii trebuie să câștige pe terenul ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu, formație retrogradată în al treiea eșalon. De asemenea, „universitarii“ nu trebuie să se impună în disputa cu Comuna Recea, care va avea loc pe Cluj Arena.

"Nu este încă nimic încheiat. Dacă vom câștiga partida, sunt șanse să terminăm pe primul loc în grupă, pentru că cei de la U Cluj au o partidă dificilă acasă și echipa cu care joacă este angrenată în lupta pentru evitarea barajului. Sunt convins că va fi o partidă grea și pentru ei. De asta, cu toții trebuie să facem maximum să câștigăm acest meci și să încercăm să ne îndeplinim un obiectiv fixat de noi, acela de a termina pe primul loc în această grupă de play-out", a declarat Ianis Zicu, antrenor FC Farul Constanța.

În ceea ce privește confruntarea cu Pandurii Târgu Jiu, Ianis Zicu speră ca elevii săi să o trateze cu maximă seriozitate, în ciuda faptului că cei mai mulți dintre ei sunt deja cu gândul la vacanță și la planurile pentru sezonul viitor.

"O ultimă partidă în care eu sper să arătăm fața noastră normală din acest sezon. Sper să câștigăm acest meci pentru a ne lua rămas bun de la acest sezon cu o victorie. Este important să avem reacție după meciul pierdut acasă cu U Cluj. Sper și cred că băieții o să fie foarte concentrați pentru acest meci, chiar dacă mulți dintre ei termină contractele și sunt liberi, dar eu sunt convins că vor avea implicare și cu toții ne vom putea privi în ochi și despărți așa cum trebuie, cu o victorie", a mai spus Ianis Zicu.

Pandurii Lignitul Târgu Jiu – FC Farul Constanța, partidă contând pentru etapa a șaptea a play-out-ului Ligii a doua se joacă sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, pe stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233