dobroge.tv

Live

Final de sezon pentru „gladiatori”

10 mai 2021
Publicitate

BC Athletic a încheiat cu două înfrângeri actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin, ambele suferite în ultimul turneu din sezonul competițional, organizat chiar la Constanța. În urma acestor rezultate, „gladiatorii” din Tomis au terminat pe ultimul loc al clasamentului, însă vor juca și la anul pe prima scenă a baschetului din România, după ce numărul de echipe din Ligă a fost crescut la 16

După aproape o jumătate de an, Liga Națională de baschet masculin a ajuns cu bine la final. Majoritatea echipelor înscrise la începutul campionatului și-au încheiat la finalul săptămânii trecute participarea, printre acestea numărându-se și reprezentanta Constanței, BC Athletic Neptun.

Mai mult decât atât, formația de la malul mării a fost chiar gazdă la ultimul turneu, meciurile din etapele 25 și 26 având loc în Sala Sporturilor. Din păcate pentru formația pregătită de Alexandru Olteanu, avantajul terenului propriu nu a contat, constănțenii fiind învinși de adversarii lor, FC Argeș Pitești și CSU Sibiu.

În urma acestor partide, BC Athletic a terminat sezon pe ultimul loc al clasamentului, însă conducătorii de pe litoral au motive să spere la mai bine.

Așteptări avem. Sper, la anul, să fie un an mai bun. Să reușim să ne organizăm mai bine, să avem o echipă mai competitivă decât anul acesta. Eu zic că a fost destul de bine și anul acesta doar că ne-a lipsit acel ingredient secret să câștigăm niște meciuri. Sper la anul să-l găsim. Eu zic că anul acesta, din punct de vedere al experienței, ne-a ajutat extrem de mult și important în proiectul nostru și ce înseamnă baschetul constănțean, este continuitatea. Eu sper să o avem și cu siguranță la anul vom arăta mai bine”, a declarat Alexandru Olteanu, antrenor BC Athletic Constanța.

Liga Națională de baschet masculin mai programează două meciuri restante din sezonul regulat, pentru marți și miercuri, urmând ca după acestea să se treacă direct la confruntările din Final Four, pentru stabilirea campioanei.

Restul partidelor, însemnând cele pentru stabilirea locurilor în clasament, nu se mai dispută. La fel se va întâmpla și în cazul meciurilor de baraj, astfel că BC Athletic Neptun Constanța a scăpat de retrogradare, urmând ca la startul viitorului sezon al Ligii Naționale să se alinieze 16 formații.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233