dobroge.tv

Live

Doar bronz pentru HC Dobrogea Sud

10 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud va trebui să se mulțumească doar cu medaliile de bronz în acest sezon al Ligii Naționale de handbal masculin. Constănțenii au cedat sâmbătă în derby-ul pentru locul doi al clasamentului, cu Potaissa Turda, și mai păstrează doar șanse teoretice.

Cel mai important meci din finalul acestui sezon pentru HC Dobrogea Sud s-a jucat sâmbătă, în Sala Rapid din București. Constănțenii aveau nevoie de o victorie în derby-ul cu Potaissa Turda pentru a spera la locul doi al clasamentului la finalul acestui sezon. După un start bun, constănțenii au pierdut din turație, iar adversarii lor n-au ezitat și s-au desprins pe tabela de marcaj.

Cea mai mare lovitură pentru antrenorul Cirkovic a venit în finalul primei reprize, după accidentarea lui Chikovani. Acest lucru a impus schimbarea strategiei pentru finalul meciului, însă efortul depus de constănțenii n-a fost suficient.

Astfel, victoria a revenit celor de la Potaissa Turda, cu scorul de 27 la 24, succes care i-a asigurat în mare măsură locul doi la finalul campionatului.

În urma acestei înfrângeri, chiar dacă mai păstrează șanse teoretice, constănțenii vor trebui să se mulțumească doar cu medaliile de bronz.

Felicitări Dinamo că au meritat, e cea mai bună echipă. Și Turda a meritat astăzi victoria, au meritat și locul doi. Noi, cu toate problemele, suntem pe locul trei și ok, cu excepția meciului de astăzi, eu sunt foarte mulțumit”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud.

Potaissa Turda mai are nevoie de un singur punct în ultima etapă, programată marți, cu CS Minaur Baia Mare, pentru a fi sigură de câștigarea medaliilor de argint.

HC Dobrogea Sud a învins astăzi pe CSM Vaslui, cu scorul de 33-32 și s-a apropiat la două puncte de Potaissa în clasament. Constănțenii vor încheia campionatul tot marți, când este programată confruntarea cu HC Buzău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233