dobroge.tv

Live

Viitorul a ieșit din zona retrogradării

10 mai 2021
Publicitate

FC Viitorul a trecut în sfârșit deasupra liniei care delimitează zona fierbinte a clasamentului Ligii Întâi. Constănțenii au câștigat ieri, la Ovidiu, contra celor de la FC Argeș, cu scorul de 1-0. O victorie care menține vii speranțele elevilor lui Cătălin Anghel că nu vor ajunge să joace barajul pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului din România.

Miza partidei și-a pus puternic amprenta asupra jucătorilor ambelor formații, astfel că ocaziile au lipsit cu desăvârșire în prima repriză a confruntării dintre FC Viitorul și FC Argeș, din etapa a șaptea a play-out-oului Ligii Întâi.

Imediat după revenirea de la cabine, constănțenii au reușit desprinderea pe tabela de marcaj, după un gol înscris de Artean, la prima acțiune care a pus în pericol poarta argeșenilor.

Chițu a fost aproape de a dubla avantajul formației sale după o fază aproape identică, două minute mai târziu, dar mingea a fost respinsă de pe linia porții de Tofan. Tsoumou a avut și el două ocazii de a-și trece numele pe lista marcatorilor, ultima chiar în finalul meciului, însă Greab s-a aflat la post și închis perfect poarta.

S-a terminat 1-0 pentru Viitorul, o victorie la limită care îi scoate pe constănțeni pentru moment din zona fierbinte a clasamentului Ligii Întâi.

Mă bucur că am reușit să înscriu, dar spun că toate echipa am făcut un meci bun, cu o echipă bună, în formă, care ne-a pus în dificultate. Știam de la început că avem mult e suferit și s-a văzut asta și în teren. Am suferit, dar ne bucurăm mult că am câștigat pentru că a fost un meci foarte important.

Nu prea mai știm să ne bucurăm pentru că în ultimul timp nu am avut rezultatele dorite și acest lucru ne-a luat și puțin din încredere și, cu siguranță, după această victorie vom avea un moral mai bun și vom avea rezultate mai bune, spun eu”, a declarat Andrei Artean, FC Viitorul Constanța.

În urma acestui succes, FC Viitorul a urcat pe locul 12 al clasamentului, fiind la două lungimi distanță față de locurile care duc la barajul de menținere în Liga Întâi.

În runda următoare, programată vineri, constănțenii au parte de o nouă confruntare grea, în care vor întâlni liderul surpriză al clasamentului, Chindia Târgoviște.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233