dobroge.tv

Live

Tomitanii, încă o înfrângere în SuperLigă

11 mai 2021
Publicitate

Tomitanii Constanța a suferit a doua înfrângere din noua ediție a SuperLigii la rugby. Cu un lot grav afectat de problemele financiare, formația constănțeană a cedat în Capitală, în fața lui Dinamo București, cu scorul de 78 la 19.

După înfrângerea din meciul de debut în noua ediție de campionat, de pe teren propriu, în fața Stelei București, Tomitanii Constanța a evoluat în weekend, în etapa a doua, în Capitală, contra lui Dinamo.

Din păcate pentru formația de pe litoral, dificultățile financiare cu care se confruntă afectează în continuare evoluția echipei. Tocmai din acest motiv, pentru această partidă antrenorul George Sava nu a avut la dispoziție decât patru schimbări, mult prea puțin pentru a putea face față unei partide de un asemenea nivel. Iar acest lucru s-a văzut pe tabela de marcaj, care a indicat la finalul partidei 78 la 19 pentru dinamoviști.

Din fericire, în ciuda diferenței mari de valoare din cele două echipe, constănțenii au reușit să marcheze și ei trei eseuri.

După disputarea a trei runde din noua ediție a SuperLigii naționale de rugby, Tomitanii Constanța se află pe locul 5 al clasamentului, cu 0 puncte, însă și un meci mai puțin disputat, cel din prima etapă, cu SCM Timișoara.

În următoarea etapă, pe 16 mai, cu începere de la ora 11.30, constănțenii vor evolua în deplasare, la Cluj, contra Universității, actuala „lanternă roșie” a clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233