dobroge.tv

Live

Simona Halep riscă să piardă podiumul

11 mai 2021
Publicitate

Simona Halep are mari probleme în a se menține pe podiumul clasamentului mondial din tenisul profesionist. Numeroasele accidentări cu care s-a confruntat de la începutul anului au micșorat distanța care o separă de principalele urmăritoare, astfel că acum riscă să piardă locul trei. Constănțeanca participă în această săptămână la turneul de la Roma, acolo unde s-a impus anul trecut, însă traseul către apărarea titlului nu îi este deloc unul favorabil.

Înfrângerile suferite de la începutul anului, dar mai ales problemele medicale cu care s-a confruntat, îi pun acum în pericol Simonei Halep poziția din clasamentul WTA.

Aflată în prezent pe locul trei al clasamentului mondial, constănțeanca debutează miercuri în turneul de la Roma, acolo unde are de apărat 1000 de puncte în ierarhie după succesul din 2020.

Principala urmăritoare, pe de altă parte, Aryna Sabalenka din Belarus are un parcurs de excepție în acest an, cu victorii la Madrid și Abu Dabhi, fapt pentru care s-a apropiat la doar 300 de puncte de Halep.

Mai mult decât atât, ea nu are de apărat nici un punct la turneul italian, după ce anul trecut a fost nevoită să renunțe chiar înainte de startul competiției de la Roma.

Cursa de apărare a titlului din capitala Italiei începe miercuri pentru Simona Halep, din turul secund, care o va avea ca adversară pe câștigătoarea confruntării dintre Angelique Kerber, din Germania, și franțuzoaica Alize Cornet.

Pe zgura italiană, Simona Halep a obținut un titlu de campioană anul trecut, însă are și două finale pierdute la edițiile din 2017 și 2018.

Turneul de la Roma reprezintă ultima repetiție oficială pentru Simona Halep înaintea Roland Garros, competiție care va debuta pe 30 mai, cu o săptămână mai târziu decât a fost programarea inițială.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233