dobroge.tv

Live

Medalii de bronz pentru handbaliștii constănțeni

12 mai 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a încheiat ieri cu o victorie ultima ediție a Ligii Naționale la handbal masculin și au primit la București medaliile de bronz pentru locul ocupat în clasament. Constănțenii au învins în ultimul meci al sezonului pe HC Buzău, cu scorul de 30-27, și așteaptă acum startul în Cupa României, programat la finalul acestei luni.

HC Dobrogea Sud a încheiat cu o victorie sezonul 2020-2021 al Ligii Naţionale, scor 30-27, împotriva formaţiei HC Buzău, într-o partidă disputată în cadrul turneului de la Bucureşti. A fost victoria cu numărul din 28 de meciuri susţinute de constănţeni în acest sezon. Succesul s-a conturat după un joc echilibrat, controlat însă de „delfini”, care au știut să gestioneze momentele dificile pentru a rămâne la conducerea partidei.

După un rezultat de egalitate consemnat la pauza dintre reprize, constănţenii au rupt ritmul în actul secund și, în ciuda eforturilor făcute de adversarii lor, s-au impus la final cu 30 la 27.

Grație acestui succes, formația de pe litoral a terminat campionatul pe locul trei al clasamentului, cu 69 de puncte. Un alt motiv de satisfacție pentru tabăra constănțenilor este că au reușit să promoveze în acest sezon mai mulți tineri sportivi din propria pepinieră.

Am făcut multă treabă în acest an. Au debutat șase jucători din academia noastră. Vasile Susanu, Gabi Ilie, Andrei Alex, Raul, au participat mult. Și asta e enorm pentru victorie. Am îndeplinit obiectivul. Locul doi, locul trei, practic sunt la fel. Și noi avem acest an foarte greu și avem competiție unde avem ambiție”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

Pentru handbaliștii lui Djordje Cirkovic urmează acum o săptămână de pauză, urmând ca apoi să revină la antrenamente pentru a pregăti ediția din acest sezon a Cupei României la handbal masculin.

Acceptată direct în turul secund, pentru că sezonul trecut a participat în cupele europene, HC Dobrogea Sud va juca în optimile de finală ale Cupei României cu învingătoarea dintre CS Universitatea Craiova şi CS Magnum Botoşani, ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii Naţionale.

Meciul constănțenilor din optimi este programat pentru 25 mai, urmând ca pe 27 mai să aibă loc sferturile, iar în perioada 29-30 mai Final Four-ul de la București.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233