dobroge.tv

Live

Obiectiv îndeplinit pentru HC Dobrogea Sud

14 mai 2021
Publicitate

Chiar dacă a încheiat pe locul trei al clasamentului, HC Dobrogea Sud se poate declara mulțumită de rezultatul obținut până acum în acest sezon. Constănțenii vor intra în vacanță la sfârșitul acestei luni, după Cupa României, competiție în cadrul căreia să mai cucerească o dată trofeul. Indiferent însă de ce se va întâmpla de acum înainte, formația de pe litoral are asigurată prezența în cupele europene.

HC Dobrogea Sud a sperat până în ultima clipă că va termina pe locul secund în Liga Națională la handbal masculin, însă sorții nu au fost de partea constănțenilor. Înfrângerea din meciul direct cu Potaissa Turda s-a dovedit decisivă în economia campionatului, astfel că formația de pe litoral a terminat pe ultima treaptă a podiumului.

Chiar și așa, conducătorii constănțeni se declară mulțumiți de rezultatul obținut, mai ales că principalul obiectiv a fost îndeplinit. HC Dobrogea Sud și-a asigurat prezenţa în viitorul sezon al cupelor europene, în condițiile în care România are alocate două locuri în Liga Europeană şi alte două în Cupa EHF.

Un sezon atipic, un sezon disputat în plină pandemie. Este bine totuși că am reușit să încheiem anul cum nu se putea mai bine. Un loc trei meritat, zic eu. Felicit echipa, felicit băieții. A fost un an deosebit de greu. Obiectivul este îndeplinit. Ne-am calificat într-o cupă europeană și în sezonul următor. Așteptăm o bine meritată pauză de vară, dar nu înainte de a ne bate și în Cupa României. Peste o săptămână jumate debutează Cupa României. Eu zic că a fost destul de ok la tragerea la sorți. Depinde acum și de noi. Ne dorim încă patru meciuri și, bineînțeles, încă o finală jucată”, a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud Constanța.

Actualul sezon competițional se va încheia pe 30 mai, atunci când este programată finala Cupei României la handbal masculin. În optimile de finală, pe 25 mai, HC Dobrogea Sud va juca contra învingătoarei dintre CS Magnum Botoşani şi CS Universitatea Craiova.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233