dobroge.tv

Live

Încă o înfrângere pentru Tomitanii Constanța

17 mai 2021
Publicitate

Tomitanii Constanța rămâne lanterna roșie în SuperLiga de rugby. Derby-ul ultimelor clasate a fost tranșat în favoarea celor de la Universitatea Cluj, după ce formația de la pauză a intrat la cabine în avantaj pe tabela de marcaj.

Criza financiară, dar și cea sportivă se adâncesc pentru Tomitanii Constanța. Formația de pe litoral a ratat în weekend șansa de a bifa primele puncte în actuala ediție a SuperLigii la rugby.

„Alb-albaștrii” au evoluat duminică în Ardeal, pe arena „Iuliu Haţieganu” din Cluj Napoca, împotriva Universității, o altă formație aflată în suferință în acest start de sezon. Contrar așteptărilor, constănțenii au intrat la pauză cu avantaj pe tabela de marcaj, scor 10 la 7, și se contura o primă surpriză în SuperLigă.

N-a fost însă deloc așa, pentru că ardelenii au revenit mai montați de la cabine și au întors soarta partidei în actul secund. S-a încheiat 45 la 27 pentru Universitatea Cluj, care a obținut și punctul ofensiv grație celor șase eseuri reușite.

De partea cealaltă, Tomitanii Constanța a ajuns la cea de a patra înfrângere din tot atâtea etape jucate în actuala ediție de campionat și rămâne pe ultima poziție a clasamentului cu zero puncte.

În runda următoare, programată la finalul acestei săptămâni, constănțenii vor evolua pe teren propriu, contra celor de la CSM Știința Baia Mare, campioana în exercițiu a României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233