dobroge.tv

Live

Viitorul Constanța, în fața ultimei „finale”

17 mai 2021
Publicitate

Salvarea de la retrogradare este tot mai aproape pentru FC Viitorul. Constănțenii au învins în weekend liderul Chindia Târgoviște, însă mai au nevoie de cel puțin un egal în ultima etapă pentru a scăpa complet de griji.

Lupta pentru salvarea de la retrogradare se duce până în ultima etapă a Ligii Întâi. Cu o singură rundă rămasă de disputat, singurele certitudini sunt că Politehnica Iași a retrogradat și matematic, iar Chindia Târgoviște are locul asigurat în barajul pentru Conference League.

În rest, toate scenariile sunt posibile înaintea disputării ultimei etape, programată pentru miercuri seară. Grație celor trei puncte obținute din partida cu liderul Chindia Târgoviște, FC Viitorul poate aborda acum mai relaxat confruntarea cu Astra. Giurgiuvenii se confruntă cu probleme uriașe la echipă și sunt aproape chiar de desființare în cazul în care vor retrograda.

Nici Cătălin Anghel nu este însă mai relaxat, în condițiile în care jucătorii săi se confruntă cu probleme medicale după un sezon epuizant din multe puncte de vedere.

A fost și este un sezon foarte încărcat și cred eu că toate echipele au probleme de acest gen. Însă, fiecare jucător din lotul nostru, că este mai cu experiență sau mai tânăr, este foarte important și cred că până acum toți cei care au intrat au încercat să ajute și au făcut-o destul de bine”, a declarat Cătălin Anghel, antrenor FC Viitorul Constanța.

Ultima etapă din play-out-ul Ligii Întâi la fotbal programează toate cele cinci partide pentru miercuri seară, de la ora 18.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233