dobroge.tv

Live

Campioana vine pe litoral

19 mai 2021
Publicitate

Tomitanii se întorc în weekend la Constanța. După două partide disputate în deplasare, reprezentanta Constanței în SuperLiga de rugby joacă din nou pe teren propriu. La malul mării vine campioana în exercițiu Știința Baia Mare, pentru o partidă din cadrul rundei a cincea a campionatului.

Aflată pe ultima poziție a clasamentului SuperLigii de rugby, Tomitanii Constanța n-are deloc viață ușoară în acest weekend. Formația de pe litoral joacă „acasă”, pe stadionul Mihail Naca, însă adversară îi va fi nimeni alta decât campioana în exercițiu a României, Știința Baia Mare.

După patru meciuri disputate în actuala ediție de campionat, deținătoarea titlului împarte prima poziție a clasamentului cu Steaua București, ambele cu câte 15 puncte.

De partea cealaltă, Tomitanii Constanța este lanterna roșie în SuperLiga Națională de rugby, fără nici un punct după trei meciuri jucate. Formația de pe litoral are însă un meci mai puțin disputat, cel cu SCM Timișoara, din prima etapă a campionatului.

Tomitanii Constanța – Știința Baia Mare, contând pentru etapa a cincea a SuperLigii, se joacă sâmbătă, pe stadionul Mihail Naca din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233