dobroge.tv

Live

Vacanță amânată la Viitorul

22 mai 2021
Publicitate

Vacanța de vară va veni mai târziu pentru cinci jucători ai Viitorului. Și asta după ce selecționerul Mirel Rădoi a trimis la mijlocul acestei săptămâni convocările la naționala sub 23 de ani a României pentru un stagiu de pregătire în Spania. Acțiunea vine în întâmpinarea participării tricolorilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Radu Boboc, Andrei Ciobanu, George Ganea și Gabriel Buta, toți de la FC Viitorul, au fost chemați alături de alți 21 de fotbaliști de selecționerul Mirel Rădoi la naționala sub 23 de ani în vederea pregătirii participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Întreg lotul tricolor va participa în perioada 31 mai – 9 iunie, la scurt timp după încheierea tuturor meciurilor din Liga Întâi, la un stagiu ce va avea loc în Spania, la Marbella. În cadrul acestuia, tricolorii mici au programate și două jocuri amicale, împotriva Mexicului și Australiei, selecționate calificate, de asemenea, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Având în vedere că prima reprezentativă are acțiune în perioada respectivă, echipa națională U23 a României va fi condusă de Nicolae Dică, antrenor în staff-ul condus de Mirel Rădoi. Dică va fi ajutat de staff-ul reprezentativei U21. 

Cele două partide se vor disputa pe Estadio Municipal din Marbella de la 21:00, ora României, pe 5 iunie contra Mexicului, și pe 8 iunie contra Australiei. 

De asemenea, cinci fotbaliști se află pe lista adițională și se va apela la ei în cazul apariției unor indisponibilități, printre aceștia regăsindu-se și George Haită, tot de la FC Viitorul Constanța. 

Turneul Olimpic de fotbal va avea loc în perioada 21 iulie – 7 august 2021. În urma tragerii la sorți, România a fost repartizată în grupa B alături de Noua Zeelanda, Coreea de Sud și Honduras.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233