dobroge.tv

Live

Viitorul, victorie la reluarea campionatului

15 iunie 2020
Publicitate

FC Viitorul a revenit cu o victorie la trei luni de la întreruperea Ligii Întâi. Constănțenii s-au impus ieri la Ovidiu în fața celor de la Politehnica Iași cu scorul de 2-1 și s-au distanțat în fruntea clasamentului play-out-ului.

După o primă jumătate de oră în care cele două formații s-au tatonat la mijlocul terenului, FC Viitorul a deschis scorul în minutul 26 prin Ciobanu, care a înscris cu un șut de la aproape 30 de metri, deviat nefericit de Omoh. R

eplica moldovenilor lui Mircea Rednic a venit la zece minute distanță, când Passaglia a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu șut plasat de la marginea careului. Oaspeții au ratat o ocazie uriașă de a trece în avantaj în startul reprizei a doua, dar Căbuz s-a opus la șutul lui Horșia. Cei care aveau să mai înscrie o dată au fost tot constănțenii, prin jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB. 

Ghiță a fost găsit excelent în careu de centrarea lui Iancu și a înscris cu capul golul victoriei pentru FC Viitorul. S-a încheiat 2-1 pentru constănțeni, care s-a distanțat astfel în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii Întâi, ajungând la 27 de puncte. 

De partea cealaltă, Politehnica Iași a rămas cu 15 puncte însă a căzut o poziție și se află acum pe 6, loc ce duce la barajul pentru menținerea în primul eșalon. 

După această partidă, pentru FC Viitorul urmează acum o deplasare grea la Ploiești. Constănțenii vor întâlni miercuri, de la ora 20, pe Chindia Târgoviște, în runda cu numărul 4 din play-out-ul Ligii Întâi la fotbal

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233