Live

Horia Tecău, debut cu victorie la Paris

Publicat pe 02 iunie 2021

Horia Tecău a debutat cu dreptul la ediția din acest an a Roland Garros-ului. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Kravietz, s-au calificat în turul secund al turneului de grand slam din capitala Franței.

Perechea formată din Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz s-a calificat în turul secund al probei masculine de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Constănțeanul și partenerul său au trecut în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 7-6 de cuplul Ariel Behar /Gonzalo Escobar. Partida de pe zgura pariziană a durat o oră și 55 de minute.

Cotați cu a noua șansă la câștigarea trofeului, Tecău și Krawietz îi vor înfrunta, în turul al doilea, pe câștigătorii din meciul John Millman / Thiago Monteiro - Yen-Hsun Lu / Yoshihito Nishioka.

Grație succesului din turul inaugural, tenismenul constănțean și partenerul său și-au asigurat un cec de 17.250 euro și 90 de puncte ATP la dublu. Horia Tecău are mare nevoie de o calificare în fazele superioare la Roland Garros.

În condițiile în care organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo nu vor mai acorda wild-carduri, constănțeanul trebuie neapărat să urce în Top 10 la dublu după Internaționalele Franței.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233