dobroge.tv

Live

Cantonament montan pentru Viitorul

04 iunie 2021
Publicitate

Salvată în ultimul moment de la retrogradare în ultimul sezon, FC Viitorul nu vrea să mai treacă prin acest gen de emoții de acum înainte. Tocmai pentru asta formația de pe litoral va începe la sfârșitul acestei luni pregătirea de vară. Constănțenii și-au programat un cantonament montan, prilej cu care își vor măsura forțele și în șapte partide amicale.

FC Viitorul Constanța a intrat în vacanță imediat după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de la sfârșitul lunii mai, din barajul pentru Conference League. Din păcate pentru constănțeni, perioada de relaxare va fi una de scurtă durată, reunirea fiind programată la 20 iunie.

Chiar dacă momentan nu se știe sub comanda cărui antrenor se vor pregăti înaintea startului în sezonul următor, constănțenii știu ce program vor avea.

Pe 21 iunie este programată vizita medicală la Constanța, pentru ca în aceeași zi să plece într-un cantonament de aproximativ două săptămâni la Poiana Brașov.

În acest stagiu montan, care se va desfășura până pe 3 iulie, formația constănțeană va disputa și șase meciuri de verificare în compania unor formații din primele două ligi.

După revenirea la Constanța, trupa de pe litoral are programat un alt meci amical, înaintea debutului în sezonul 2021/2022, pe teren propriu, la 10 iulie, în compania formației bulgare Cernomore Varna.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233