Live

Viitorul, favorită contra Chindiei

FC Viitorul a revenit cu o victorie în Liga Întâi, după 2-1 cu Politehnica Iași, însă nu are timp să sărbătorească. Constănțenii au din nou meci mâine, la Ploiești, contra Chindiei Târgoviște, în cadrul etapei a patra. Formația lui Gheorghe Hagi pornește cu prima șansă la victorie, însă trupa lui Viorel Moldovan este în căutare disperată de puncte, pentru salvarea de la retrogradare.

publicat pe 16 iunie 2020
Ciprian Vieru

Reluarea campionatului după trei luni de pauză cauzată de pandemia de coronavirus obligă cluburile din Liga Întâi să joace aproape fără întrerupere. La doar trei zile de la succesul obținut la Ovidiu, contra Politehnicii Iași, FC Viitorul joacă miercuri din nou în Liga Întâi.

Elevii lui Gheorghe Hagi s-au deplasat la Ploiești pentru meciul împotriva Chindiei Târgoviște, contând pentru etapa a patra a play-out-ului Ligii Întâi la fotbal.

Chiar dacă nevoia de puncte este mare pentru fiecare echipă, Gheorghe Hagi a anunțat că va face unele schimbări în garnitura cu care va aborda meciul de la Ploiești.

Asta și pentru că dorește să nu își obosească jucătorii, dar să le dea și șansa tinerilor fotbaliști din lot să evolueze în meciuri oficiale.

Constănțenii sunt favoriți cerți înaintea partidei de la Ploiești grație celor două victorii obținute în sezonul regular. De altfel, în istoricul confruntărilor directe dintre cele două formații FC Viitorul s-a impus de fiecare dată, bifând patru succese din tot atâtea confruntări.

În clasamentul play-out-ului Ligii Întâi la fotbal, formația lui Gheorghe Hagi este lider autoritar, cu 27 de puncte. De partea cealaltă, formația pregătită de Viorel Moldovan se află pe loc retrogradabil, cu doar 14 puncte.

Chindia Târgoviște – FC Viitorul, contând pentru etapa cu numărul 4 din play-out Ligii Întâi la fotbal se dispută miercuri seară la Ploiești, cu începere de la ora 20.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Farul a pierdut și în fața Craiovei

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat...

Tabără de baschet la Constanța

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din România, a decis ca în această vară să pregătească tinerele talente ale...

Încă un yankeu se face „gladiator“

BC Athletic Constanța continuă să se întărească înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Oficialii de la malul Mării Negre au anunțat perfectarea unui nou...

Premii mai mici la US Open

Organizatorii US Open au anunţat că premiile totale ale ediţiei 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro), cu şase la sută mai mici faţă de 2019, când au fost de 57 de milioane...

Viitorul, remiză în ultima partidă a sezonului

La fel ca și în partidele anterioare, staff-ul lui FC Viitorul a trimis o formulă experimentală în teren, în ultima partidă din acest sezon, contra lui Dinamo București. 

Aflați în pericol să...

Mai multe echipe în Liga Întâi

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021. 

Principalele echipe avantajate de această...

Momentul adevărului pentru FC Farul

După aproape o lună de antrenamente, elevii lui Ianis Zicu vor avea în sfârșit parte de un meci amical. Și nu orice amical, ci unul de gală, în care își vor măsura forțele cu tinerele speranțe ale...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233