dobroge.tv

Live

Încă un record negativ pentru Tomitanii

07 iunie 2021
Publicitate

Tomitanii Constanța și-a trecut în cont o nouă contraperformanță în startul acestui sezon în SuperLiga de rugby. Trupa de pe litoral a înregistrat cea mai drastică înfrângere în fața celor de la Steaua București, roș-albaștrii devenind astfel prima echipă care înscrie o sută de puncte într-un meci.

Steaua București a realizat weekendul trecut, scorul campionatului cu Tomitanii Constanţa, în etapa a șaptea a SuperLigii la rugby. Roș-albaștii au câştigat întâlnirea disputată pe stadionul din cadrul Complexului sportiv Ghencea cu 101-26, după ce la pauza dintre reprize au intrat la cabine cu scorul de 54 la 7.

În urma acestui rezultat, echipa militară a devenit prima formaţie din actualul sezon competițional care depăşeşte borna de 100 de puncte înscrise într-un meci din SuperLigă. De partea cealaltă, trupa de la malul mării, este ultima în clasament, cu 0 puncte.

Constănțenii, care se confruntă cu grave probleme financiare şi au o situaţie extrem de dificilă în privinţa componenţei lotului, au cedat în etapa trecută cu 82-12 contra celor de la SCM Timişoara, iar în urmă cu două săptămâni cu 80-17 în fața Ştiinţei Baia Mare.

În urma rezultatului consemnat în weekend, Steaua, care a luat şi punctul bonus ofensiv, a preluat şefia clasamentului SuperLigii, cu 30 puncte, fiind urmată de Ştiinţa Baia Mare, 26 puncte, şi Dinamo București, cu 20 de puncte.

În runda următoare, formația constănțeană va evolua pe stadionul „Mihail Naca”, sâmbătă, contra lui Dinamo București, în cadrul etapei cu numărul opt a SuperLigii de rugby.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233