dobroge.tv

Live

Horia Tecău, în sferturi la Roland Garros

07 iunie 2021
Publicitate

Horia Tecău este aproape de a-și depăși cea mai bună performanță de la Roland Garros. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, s-au calificat în weekend în sferturile de finală ale celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului.

Perechea româno-germană formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz s-a calificat în sferturile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului.

Cei doi au învins, sâmbătă, la Paris, cuplul Jamie Murray/Bruno Soares, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3. Tecău şi Krawietz, capi de serie numărul nouă, au obţinut victoria în faţa favoriţilor numărul şapte după o oră şi 37 de minute.

Pentru calificarea în această fază a turneului, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de aproape 50 de mii de euro şi 360 de puncte ATP al dublu. În sferturi, perechea româno-germană va juca marți dimineață împotriva columbienilor Juan Sebastian Cabal/Robert Farah.

Pe 25 aprilie, Horia Tecău şi Kevin Krawietz au fost învinşi de Cabal şi Farah, cu 6-4, 6-2, în finala turneului de la Barcelona. Tecău şi Krawietz au două finale jucate anul acesta, la Rotterdam şi Barcelona.

Cel mai bun rezultat al lui Tecău la Roland Garros a fost sfertul de finală din 2015, în timp Krawietz are două titluri consecutive, în 2019 şi 2020.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233