dobroge.tv

Live

Horia Tecău a fost învins în sferturi

08 iunie 2021
Publicitate

Aventura lui Horia Tecău la ediția din acest an a Roland Garros-ului s-a încheiat în această după amiază. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, au fost învinși în sferturile de finală ale competiției la capătul unui meci care s-a întins pe durata a două ore și jumătate.

Perechea româno-germană formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz a fost învinsă, marți după amiază, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, de columbienii Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah.

După un prim set cedat cu scorul de 6-2, Tecău și Krawietz au restabilit egalitatea după ce s-au impus în tie-break și au trimis meciul în decisiv.

Aici, perechea româno-germană a debutat în forță și a părut că are puterea de a produce surpriza după ce a reușit un prim break.

Finalul de meci i-a trădat însă pe cei doi, care au cedat cu scorul de 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi 29 de minute de joc.

Pentru performanta lor, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de aproape 50.000 de euro şi 360 de puncte ATP la dublu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233