Live

Horia Tecău a fost învins în sferturi

Aventura lui Horia Tecău la ediția din acest an a Roland Garros-ului s-a încheiat în această după amiază. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, au fost învinși în sferturile de finală ale competiției la capătul unui meci care s-a întins pe durata a două ore și jumătate.

Perechea româno-germană formată din Horia Tecău și Kevin Krawietz a fost învinsă, marți după amiază, în sferturile de finală ale probei de dublu de la Roland Garros, de columbienii Juan-Sebastian Cabal/Robert Farah.

După un prim set cedat cu scorul de 6-2, Tecău și Krawietz au restabilit egalitatea după ce s-au impus în tie-break și au trimis meciul în decisiv.

Aici, perechea româno-germană a debutat în forță și a părut că are puterea de a produce surpriza după ce a reușit un prim break.

Finalul de meci i-a trădat însă pe cei doi, care au cedat cu scorul de 7-5, la capătul unui meci care a durat două ore şi 29 de minute de joc.

Pentru performanta lor, Tecău şi Krawietz şi-au asigurat un cec de aproape 50.000 de euro şi 360 de puncte ATP la dublu.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233