Live

Patru jucători pleacă de la Viitorul

Chiar dacă jucătorii se află în vacanță, conducerea celor de la FC Viitorul lucrează intens pentru pregătirea viitorului sezon. Clubul constănțean a anunțat aseară despărțirea de patru jucători, printre care și Romario Benzar, căruia i-a expirat împrumutul pe litoral.

Chiar dacă deocamdată nu se știe cineva va conduce banca tehnică a lui FC Viitorul în sezonul următor, oficialii constănțeni au început curățenia în lotul de jucători. Nu mai puțin de patru din aceștia și-au încheiat la începutul acestei săptămâni relațiile contractuale cu formația constănțeană.

Potrivit comunicatului, Romario Benzar, Jo Santos, David Babunski şi Marquinhos nu vor continua la FC Viitorul, din sezonul viitor.

Împrumutat de la formația italiană Lecce, Romario Benzar se va întoarce la clubul de care aparţine, în timp ce în cazul macedoneanului David Babunski s-a ajuns la un acord pentru încetarea pe cale amiabilă a contractului.

În ceea ce îi privește pe brazilienii Jo Santos şi Marquinhos Pedroso, aceștia nu vor continua la formaţia din Ovidiu în sezonul următor, contractele lor încheindu-se la finalul campionatului 2020/2021.

Exceptându-l pe Benzar, toți ceilalți au ajuns la Viitorul în iarnă, pentru a salva echipa de la retrogradare.

Formația constănțeană are programată reunirea pe 20 iunie, când va pleca și într-un cantonament montan de două săptămâni la Poiana Brașov.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233