Live

Cantonament la Venus pentru naționala de beach-handball

Naționala României de beach-handball se pregătește pe litoral pentru participarea la Campionatul European. Tricolorele se află în această perioadă la Venus, unde se antrenează sub comanda antrenorilor de la CS Medgidia.

Antrenorii echipei masculine de handbal CS Medgidia, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, au fost convocaţi de către Federaţia Română de Handbal pentru a ghida destinele echipei naţionale de beach-handball senioare a României.

Sub comanda celor doi tehnicieni constănţeni, tricolorele efectuează, în aceste zile, în staţiunea Venus, un stagiu de pregătire în vederea participării la Campionatul European de beach-handball, care se va desfăşura, în perioada 12-19 iulie, în Bulgaria, la Varna.

România face parte din Grupa B, alături de Ungaria, Croaţia, Norvegia şi Bulgaria.

În paralel cu pregătirea senioarelor, la Venus, tot în această perioadă, se află în cantonament și loturile de seniori, juniori și junioare ale României. Stagiile sunt programate a se încheia pe 20 iunie.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233