dobroge.tv

Live

Tomitanii se pregătesc de vacanță

11 iunie 2021
Publicitate

Rugbyștii constănțeni se pregătesc să intre în vacanța de vără. Tomitanii dispută mâine dimineață ultimul meci din prima parte a sezonului în SuperLiga de rugby, pe teren propriu, contra lui Dinamo București.

Tomitanii Constanța va termina la sfârșitul acestei săptămâni prima fază a noului sezon în SuperLiga de rugby pe ultima poziție a clasamentului. Fără nici un punct după șapte etape disputate, formația de pe litoral este lanterna roșie în întrecerea internă, iar sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, are parte de un nou meci dificil.

Pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii vine Dinamo București, formație care luptă să revină pe podium, pentru o partidă ce contează pentru etapa a opta a campionatului.

Tot în această săptămână Tomitanii Constanța a mai primit o veste proastă. Federația Română de Rugby a decis să acorde victorie la masa verde pentru SCM Timișoara în restanța contând pentru prima etapă, care ar fi trebuit să se desfășoare în Banat, însă formația de pe litoral se confruntă cu grave probleme financiare.

În aceste condiții, este foarte probabil ca echipa constănțeană să intre în vacanță cu zero puncte. Ultimele două etape din sezonul regulat sunt programate la începutul lunii septembrie.

Barajul pentru semifinale, semifinalele și marea finală a campionatului vor avea loc în luna octombrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233