dobroge.tv

Live

Ciobanu, preferatul fanilor lui FC Viitorul

11 iunie 2021
Publicitate

FC Viitorul și-a desemnat cel mai bun jucător al sezonului trecut. Clubul constănțean a lăsat la latitudinea fanilor să decidă, prin intermediul unui sondaj în mediul online, cine merită laudele pentru prestațiile avute în campionatul recent încheiat.

FC Viitorul a decis în această vară să lase fanii să aleagă cine a fost cel mai bun jucător al echipei din sezonul recent încheiat. Aceștia au avut la dispoziție o săptămână pentru a participa la sondajul realizat în mediul online, iar cel mai norocos dintre ei a fost premiat de clubul de la malul mării negre.

Cel care a adunat cele mai multe voturi a fost mijlocașul Andrei Ciobanu. Internațional de tineret al României și inclus și în lotul tricolor Under-23 care a pregătit în Spania evoluția de la Jocurile Olimpice, Ciobanu a avut un sezon apreciabil, în care a fost golgeterul echipei, cu nouă reușite, la egalitate cu fostul atacant al constănțenilor, Kevin Luckassen.

Ciobanu, care a fost inclus în mai multe rânduri echipa etapei în Liga 1 în stagiunea recent încheiată, a înscris în sezonul 2020/2021 mai multe goluri decât reuşise în precedentele cinci sezoane bifate în campionatul României! Andrei Ciobanu s-a născut la Bârlad, în judeţul Vaslui, şi este un produs al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

A intrat în Academie în 2010 și, șase ani mai târziu, a debutat cu gol pe prima scenă fotbalistică a țării, în meciul FC Viitorul - Astra Giurgiu 1-3, jucat pe 9 aprilie 2016. La aproape cinci ani distanţă și tot împotriva Astrei, pe 31 ianuarie 2021, el a bifat meciul cu numărul 100 pentru FC Viitorul în toate competiţiile!

Internaţional de tineret al României, Ciobanu a fost cel mai bun tricolor la Campionatul European de tineret din acest an.


Sursă foto: FC Viitorul Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233