dobroge.tv

Live

Tomitanii, învinsă „acasă” de Dinamo

14 iunie 2021
Publicitate

Tomitanii Constanța a încheiat în genunchi prima parte a sezonului în SuperLiga de rugby. Formația de pe litoral a suferit în weekend a opta înfrângere din campionat, după 14 la 71 contra lui Dinamo București. Afectați de gravele probleme financiare cu care se confruntă, constănțenii sunt pe ultimul loc al clasamentului, fără nici un punct în opt partide.

Ultima partidă din prima parte a campionatului a adus o nouă înfrângere pentru Tomitanii Constanța. Formația de pe litoral a cedat sâmbătă, pe stadionul Mihail Naca, contra lui Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a opta a SuperLigii la rugby.

În ciuda diferenței mari de valoare dintre cele două formații, mai ales că trupa de pe litoral se confruntă și cu grave probleme financiare, Tomitanii Constanța a reușit să se ridice la nivelul adversarei sale, astfel că dinamoviștii au intrat la cabine cu un avantaj redus, scor 19 – 7.

În actul secund, alb-roșii s-au dezlănțuit și au dus scorul la 71 la 14. Chinul constănțenilor a fost întrerupt însă cu șapte minute înainte de final. După cel de-al 11-lea eseu al dinamoviștilor, când Williams se pregătea să transforme, un fulger puternic l-a făcut pe arbitrul Robert Diaconescu să trimită cele două echipe la vestiare pentru a nu exista niciun risc în ceea ce privește integritatea jucătorilor. Totodată acesta a decis să și pună capăt meciului.

În urma acestei victorii, Dinamo a revenit temporar pe podiumul SuperLigii de rugby, în timp ce Tomitanii rămâne „lanterna roșie”, fără nici un punct în opt partide.

După această confruntare, întrecerea internă a intrat în pauză, urmând ca ultimele două etape de campionat și meciurile din fazele eliminatorii să se dispute în toamnă, în lunile septembrie și octombrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233