dobroge.tv

Live

Viitorul a ratat și Youth League

14 iunie 2021
Publicitate

FC Viitorul a ratat șansa de a juca în cupele europene și la nivel de echipe de tineret. Echipa sub 19 ani a formației de pe litoral a cedat ieri cu scorul de 2-1 în finala Ligii Elitelor, contra celor de la Csikszereda. Grație acestui succes, ciucanii vor reprezenta România în sezonul viitorul al Youth League, echivalentul Ligii Campionilor la nivelul echipelor de tineret.

Cu mai mulți jucători de la prima garnitură, FC Viitorul a lăsat impresia că are forța de a se impune în finala Ligii Elitelor din acest sezon, contra celor de la Csikszereda.

Constănțenii au ratat prima ocazie importantă în minutul 7 al partidei, prin Dănuleasă, când portarul a respins cu o intervenție salvatoare. FC Viitorul a deschis scorul în minutul 14, prin Andronache și a intrat la cabine cu avantaj minim pe tabela de marcaj. În repriza a doua, Csikszereda a întors scorul, prin golurile lui Rotar și Botorok, în minutele 58 și 79.

Finala Ligii Elitelor U19 s-a terminat cu scorul 2-1, iar Csikszereda va reprezenta România în competiția Youth League, echivalentul Liga Campionilor pentru echipele de tineret.

Până la această ediție, echipa sub 19 ani a celor de la Viitorul a fost cea care a reprezentat de România din 2015, mai puțin în sezonul recent încheiat când, deși își câștigase acest drept, competiția nu s-a mai desfășurat din cauza pandemiei de coronavirus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233