dobroge.tv

Live

Tomitanii rămân fără căpitan

16 iunie 2021
Publicitate

Tomitanii Constanța va rămâne și fără cel mai valoros jucător al său. Meciul pierdut sâmbătă contra lui Dinamo București a fost ultimul pentru căpitanul Cristian Boboc, care la sfârșitul lunii se va transfera la o altă formație din SuperLiga de rugby.

Cristian Boboc este omul care a trăit atât extazul, dar și mai ales agonia la Tomitanii Constanța. Căpitanul formației de pe litoral a făcut parte din lotul cu care trupa de pe litoral a promovat în 2018, în premieră, pe prima scenă a rugby-ului din România, după o finală câștigată contra celor de la Gloria Buzău.

Imediat după această performanță el a decis să plece de la Constanța chiar la formația din Buzău, însă doar pentru puțin timp, pentru că aceasta s-a desființat din cauza problemelor financiare.

Revenit la Tomitanii, la insistențele președintelui Cristian Cojocaru, a găsit pentru scurt timp o situație mai bună. Din păcate, noul sezon competițional găsește formația constănțeană într-o situație critică, motiv pentru care Boboc se vede încă o dată nevoit să abandoneze corabia.

Meciul pierdut sâmbătă contra lui Dinamo București a fost ultimul pe care l-a disputat internaționalul român pentru Tomitanii, el urmând ca la finalul acestei luni să se transfere la o altă formație din SuperLiga de rugby. Până atunci, el s-a alăturat lotului naționalei României pentru confruntările cu Argentina și Scoția, fiind singurul jucător convocat de la formația de pe litoral.

În momentul de față, cu două etape rămase de disputat din actuala ediție de campionat, Tomitanii Constanța este pe ultimul loc în clasamentul SuperLigii de rugby, fără nici un punct după opt meciuri jucate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233