dobroge.tv

Live

Jucătorii Viitorul, în vizorul lui Rădoi

17 iunie 2021
Publicitate

Cu doar o lună rămasă până la Jocurile Olimpice de la Tokyo selecționerul naționalei de fotbal a României încă nu s-a decis asupra lotului cu care se va alinia la start. Mirel Rădoi trebuie să aleagă 30 din 45 de jucători, printre aceștia regăsindu-se și cinci de la FC Viitorul.

Cătălin Căbuz, Virgil Ghiţă, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea sunt cei cinci jucători de la FC Viitorul pe care selecționerul României, Mirel Rădoi, îi are în vedere pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Antrenorul naționalei tricolore a anunțat că inițial a avut în vedere 61 de jucători pentru lotul olimpic, dintre care 15 nu au primit acceptul cluburilor FCSB și CS U Craiova să se alăture la pregătiri. 

În aceste condiții, numărul jucătorilor de pe lista lui Rădoi s-a redus la 45, din care acesta trebuie să aleagă 30 de fotbaliști. Staff-ul tehnic al naționalei a precizat că încă se lucrează la selecția jucătorilor pe criterii de competență și eficiență în meciurile oficiale. Jocurile Olimpice din Japonia au fost programate în 2020, apoi reprogramate pentru perioada 23 Iulie-08 August 2021 din cauza pandemiei de Covid-19. 

România s-a calificat în urma prestaţiei echipei naţionale Under-21 la Campionatul European de tineret din 2019, când a ajuns în semifinalele competiției. Tricolorii nu au mai participat la turneul olimpic de fotbal din 1964, când tricolorii ocupau locul 5, tot la Tokyo. Aceasta va fi a patra sa participare, după ediţiile din 1924, 1952 şi 1964. 

Selecţionata de fotbal a României a fost repartizată în Grupa B la Jocurile Olimpice de la Tokyo, alături de Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233