dobroge.tv

Live

Viitorul, înfrângere în faţa Chindiei

18 iunie 2020
Publicitate

După două victorii și o remiză, FC Viitorul a suferit aseară prima înfrângere în play-out-ul Ligii Întâi la fotbal. Constănțenii au cedat la Ploiești, în fața Chindiei Târgoviște, cu scorul de 2-1, golul decisiv fiind înscris cu un minut înainte de final meciului.

Cu o echipă complet schimbată față de primul meci disputat de la reluarea campionatului, la Ovidiu, FC Viitorul s-a văzut condusă pe tabela de marcaj după doar zece minute de la fluierul de start. 

Neguț a profitat de lentoarea defensivei lui Gheorghe Hagi și a înscris pentru 1-0 după ce inițial Tordai s-a opus golului. Imediat după deschiderea scorului gazdele de la Chindia Târgoviște au renunțat la cartea atacului și s-au preocupat mai degrabă să apere avantajul fragil de pe tabelă. 

Cum nici Viitorul nu a arătat prea multe spectacolul din teren a avut mult de suferit. Partida s-a animat însă în final. Cosmin Matei a restabilit egalitatea cu un șut de la marginea careului, cu largul concurs al lui Diallo. 

Bucuria constănțenilor nu a durat însă decât patru minute, pentru că Neguț și readus echipa în avantaj și a înscris golul victoriei după un șut deviat în propria poartă de Dulca. S-a încheiat 2-1 pentru trupa pregătită de Viorel Moldovan, care primește un balon nesperat de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Chiar dacă a pierdut la Ploiești, FC Viitorul rămâne lider autoritar în clasamentul play-out-ului Ligii Întâi la fotbal. Constănțenii au 27 de puncte după patru etape disputate, dupa șapte mai multe decât următoarea clasată Sepsi Sfântu Gheorghe. De partea cealaltă, grație celor trei puncte obținute, Chindia Târgoviște a ieșit pentru moment din zona locurilor care duc în eșalonul secund. 

În runda următoare, FC VIitorul joacă acasă, luni, cu FC Hermannstadt.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233