dobroge.tv

Live

Primele transferuri pentru noul Farul

22 iunie 2021
Publicitate

Noul FC Farul a bifat deja primele transferuri înaintea debutului pe prima scenă a fotbalului din România. În cadrul evenimentului de oficializare a fuziunii dintre Farul și Viitorul, Gheorghe Hagi a anunțat și care sunt jucătorii care se vor alătura în această vară trupei de pe litoral.

Viitorul și Farul Constanța au fuzionat oficial la începutul acestei săptămâni, iar Gheorghe Hagi a anunțat și primele trei transferuri. „Regele” revine astfel în antrenorat după o pauză de un an și va ocupa funcția de manager tehnic al noii echipe, obiectivele stabilite fiind undele ambițioase. Pentru îndeplinirea lor are însă nevoie de jucători valoroși.

Primii veniți la noua echipă a Constanței sunt portarul Aioanei, vârful naționalei de tineret, Adrian Petre, dar și jucătorul crescut de Farul, Ionuț Larie.

Am luat cel mai bun portar, după părerea mea, care are 21 de ani, Aioanei, care cred eu, va fi unul dintre portarii echipei naționale, în cel puțin doi ani. Trebuie să-l aducem acolo. Avem încredere mare în el. De aceea i-am și lăsat să plece pe ceilalți doi, pentru că amândoi erau foarte buni. Atât Cojocarul cât și Căbuz erau foarte buni, la amândoi era concurența mare, amândoi voiau să joace și atunci am ajuns la concluzia că mai bine să plece ei și să aducem un portar de mare perspectivă, care are un viitor foarte bun.

O să luăm încă un fundaș. Am luat un fundaș central dar lăsăm zilele, să-l auziți. Un fundaș central care s-a format la Farul și cred eu că e unul dintre cei mai buni constructori pe fază ofensivă. Se apără bine, dar e și constructor foarte bun. Poate cel mai bun din divizia A și cu experiență foarte mare pentru că avem nevoie.

O să luăm și la mijloc ceva și în atac l-am semnat, adică i-am prelungit contractul lui Ely (Ely Fernandes - n.red.) și l-am luat pe Adi Petre vârful, în `98 născut, al echipei naționale”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Farul Constanța.

După aproximativ trei săptămâni de vacanță, formația de pe litoral s-a reunit luni dimineață la Baza Sportivă a Academiei Gheorghe Hagi. Cei 27 de jucători au efectuat vizita medicală și au plecat spre Poiana Brașov, acolo unde este programat un stagiu de pregătire de aproximativ două săptămâni.

La acesta vor lipsi internaționalii de tineret Radu Boboc, Andrei Ciobanu și George Ganea, care sunt în plină campanie de pregătire cu Naționala României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cu această ocazie constănțenii vor disputa și șase partide de verificare contra celor de la Municipal Brașov, Rapid București, CS Mioveni, Chindia Târgoviște, Csikszereda Miercurea Ciuc și Petrolul Ploiești.

Ultimul joc de verificare înaintea noului sezon va avea loc la 10 iulie, pe teren propriu, cu bulgarii de la Cernomore Varna.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233