dobroge.tv

Live

Noul Farul a bifat prima victorie

24 iunie 2021
Publicitate

Noul FC Farul a bifat o victorie la primul meci de la fuziunea cu Viitorul. Aflată în cantonament la Poiana Brașov, formația pregătită de Gheorghe Hagi a învins miercuri seară pe SR Municipal Braşov cu scorul de 2-0.

Farul Constanța a bifat o primă victorie în cantonamentul pe care îl desfășoară în Poiana Brașov înaintea debutului în Liga Întâi la fotbal. Formația pregătită de Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 2-0 în față celor de la SR Municipal Brașov într-o partidă disputată pe stadionul Metrom.

Reușitele formației de pe litoral le-au aparținut lui Ely Fernandes, chiar înaintea pauzei, şi Vlad Mihalcea, în minutul 65. Acesta din urmă este unul dintre jucătorii sosiți în această vară la Farul și de la care Gheorghe Hagi are mari așteptări.

După experiența mai puțin fastă de la FCSB, club de care s-a despărțit în 2018, Vlad Mihalcea a mai jucat la Academica Clinceni, FC Voluntari, U Cluj și Aerostar Bacău.

Sincer să vă zic, nu mă așteptam să primesc o asemenea ofertă. Vă dați seama, veneam și pe jos când am primit telefonul. Noroc că am mașină. Sunt foarte încântat. E un nou început. Oricum orice venire la o echipă e un nou început, mai ales că aici și clubul este proaspăt format. Acum suntem bucuroși și noi că avem galeria alături, suporterii, că avem tot sprijinul orașului”, a declarat Vlad Mihalcea, FC Farul Constanța

După un an, fac ce-mi place și bine că m-am întors. Sunt responsabil, știu că am plecat la o muncă importantă, unde trebuie să încercăm să devenim cei mai buni, să fim în fiecare zi mai buni și să formăm o echipă competitivă care să joace un fotbal bun, să mulțumească suporterii și bineînțeles să aducă și victorii și performanțe”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Farul Constanța

Farul va juca următorul meci de verificare pe 26 iunie, contra celor de la FC Rapid Bucureşti. Pentru constănțeni vor mai urma partide amicale cu CS Mioveni, Chindia Târgoviște, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, Petrolul Ploeşti şi Cerno More Varna.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233