dobroge.tv

Live

Mișcări de trupe la Farul

25 iunie 2021
Publicitate

Hagi încă lucrează la stabilirea lotului cu care Farul va debuta în noul sezon al Ligii Întâi. Alți patru fotbaliști și-au încheiat colaborarea cu formația de la malul mării negre, printre care se numără Cosmin Matei și Cătălin Căbuz.

Ion Gaztanaga și Cosmin Matei sunt doi dintre jucătorii care nu intră în calculele lui Gheorghe Hagi la noul Farul Constanța. Dacă în cazul spaniolului rezilierea s-a făcut pe cale amiabilă, la Matei înțelegerea nu a mai fost prelungită, astfel că mijlocașul este liber să își găsească echipă.

Pe lângă aceștia, alți câțiva fotbaliști au ajuns în curtea celor de la Chindia Târgoviște, printre aceștia numărându-se Cătălin Căbuz, Paul Iacob sau Răzvan Matiș. De partea cealaltă, anunțați ca transferați la echipă la începutul săptămânii, Adrian Petre și Ionuț Larie au semnat contractele cu Farul Constanța pe o perioadă de trei, respectiv doi ani.

Primul lucru, dorința domnului Hagi de a colabora cu mine, de a mă aduce la echipă. Acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat. Nu a fost deloc o decizie grea, știind că dânsul mă dorește. M-a făcut și mai mult să-mi doresc să vin la această echipă. Mi-am propus să ajungem în play-off cu Farul. Acesta este principalul meu obiectiv. Ca echipa să fie cât mai sus și să ne batem la primele locuri”, a declarat Adrian Petre, Farul Constanța.

Nu prea am stat foarte mult timp să mă gândesc. De la primele discuții, nu știu dacă au fost două discuții, am zis că vreau să vin. Acum îmi propun să muncesc, să muncesc la antrenamente cât mai bine și când se va apela la mine să o fac într-o manieră încât să fac pe plac tuturor, inclusiv celor din staff, dar și suporterilor Farului. Eu sper chiar din acest prim an, să facem un campionat bun și să ne clasăm pe primele poziții”, a declarat Ionuț Larie, Farul Constanța.

După victoria obținută în primul meci din noua eră a Farului, cu scorul de 2-0 în fața celor de la Municipal Brașov, formația de pe litoral are programat sâmbătă un nou meci.

Trupa lui Gheorghe Hagi va întâlni pe Rapid București, echipă care a revenit în această vară pe prima scenă a fotbalului din România după o pauză de șase ani.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233