dobroge.tv

Live

Continuă plecările de la HC Dobrogea Sud

28 iunie 2021
Publicitate

Continuă plecările de la HC Dobrogea Sud. Iancu, Ignat și Șandru au părăsit formația constănțeană la mai puțin de o lună după brazilianul Chiuffa, care a decis rezilierea contractului. Oficialii de pe litoral au anunțat însă că în curând vor prezenta și noile achiziții.

Pierderi grele suferite de HC Dobrogea Sud în această vară. La trei săptămâni de la plecarea brazilianului Fabio Chiuffa, singurul jucător al formației constănțene prezent la Campionatul Mondial de handbal masculin din acest an, alți doi jucători de națională părăsesc gruparea constănțeană.

Ionuț Iancu și Ciprian Șandru au decis să se despartă de HC Dobrogea Sud și să își continue cariera la alte formații. Alături de ei, va pleca și Sabin Ignat. Din câte se pare, Iancu, goal-keeperul echipei naționale a României, va ajunge la Steaua București. În aceste condiții, Dan Vasile va deveni portarul de bază al Constanței, mai ales că a avut un sezon bun cu HCDS și a ajuns inclusiv în circuitul echipei naționale.

Oficialii clubului constănțean le-au mulțumit tuturor celor plecați pentru sezoanele petrecute pe litoral, însă au anunțat că în scurt timp vor face cunoscute și numele noilor achiziții din această vară. Din câte se pare, este vorba de nu mai puțin de patru handbaliști de la care se speră că vor pune umărul pentru o prestație cât mai bună atât în Liga Zimbrilor, dar mai ales în cupele europene.

Dobrogea Sud va disputa prima partidă în Liga Națională pe 29 august, cu CSM București. De asemenea, constănțenii au asigurată prezența în Cupa EHF, dar au solicitat la forul continental un loc pentru Liga Europeană.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233